06.02.19

Забезпечення підручниками


Уряд змінив порядок забезпечення підручниками та посібниками здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників

Кабмін, постановою від 23 січня 2019 р. № 41, ухвалив рішення про затвердження Порядку забезпечення підручниками та посібниками здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників.

Порядок визначає механізм безоплатного забезпечення здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників підручниками та посібниками (зокрема електронними та з аудіосупроводом), що були визначені за результатами конкурсного відбору, проведення якого організовує та забезпечує МОН, та видані (перевидані) за кошти державного бюджету (далі — підручники та посібники).

Забезпечення підручниками та посібниками здійснюється шляхом їх видання (перевидання), придбання, зберігання, доставки та формування резервного фонду, а також надання права на використання електронних підручників та посібників, електронних версій друкованих підручників у форматі pdf.

Видання підручників та посібників здійснюється:
один раз на п’ять років з розрахунку до 120 відсотків відповідно до потреби (крім підручників з кримськотатарської мови та літератури);
для здобувачів повної загальної середньої освіти з особливими освітніми потребами.
(постанова КМУ від 23 січня 2019 р. № 41)


https://ibuhgalter.net/news/2686 

Немає коментарів: