22.11.19

Фестиваль української пісні


Ти будеш жити вічно, Україно

Українська пісня… ніжна, лірична, весела – вона супроводжує будь-який етап життя людини, викликає в душі людській найскладніші, найглибші почуття і прагнення всього, що є кращого в людині.
У ДНЗ «Запорізький професійний ліцей сервісу» пройшов І етап обласного фестивалю української пісні «Ти будеш жити вічно, Україно» серед студентів закладів вищої освіти (технікумів, коледжів, училищ) та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
Фестиваль-конкурс ставить за мету популяризацію вокальної творчості серед підлітків, відродження традицій, звичаїв та обрядів, виявлення та підтримку юних талантів, створення для здобувачів освіти можливості творчого спілкування.
Усі учні ліцею дуже добре підготувалися до цього конкурсу, який проходив у трьох номінаціях: «Українська народна пісня»; «Українська естрадна пісня»; «Українська патріотична пісня».
Відкрила фестиваль української пісні  керівник художньої самодіяльності ДНЗ «Запорізький професійний ліцей сервісу» Галина Кривошей, яка подякувала всім за допомогу в організації та проведенні фестивалю, учасникам  побажала вдалих виступів, глядачам хорошого настрою.
Під час фестивалю-конкурсу юні артисти продемонстрували різноманітність репертуару і високий рівень виконавської майстерності.
Найбільше було представлено шанувальників пісні, які виступали із сольними номерами, однак не бракувало й вокальних колективів
.
Свято пісні пройшло у натхненному настрої. Позитивна енергетика глядачів передавалася юним артистам та сприяла творчому піднесенню на сцені.
Зі словами подяки за подарований чудовий настрій до учасників звернулись головний спеціаліст відділу позашкільної, вищої освіти та інтернатних закладів управління дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної та вищої освіти Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Галина Волкова та директор ліцею Борис Спекторов.
 Щира вдячність організаторам свята та вітання усім переможцям та учасникам конкурсу. Бажаємо завжди нести вогник української пісні у своїх душах.

 












 

Немає коментарів: