11.12.19

Конкурс "Снігова королева"

Конкурс краси «Снігова королева ESTEL»

     10 грудня 2019 року на базі ДНЗ «Запорізький професійний ліцей сервісу» відбувся фінал обласного туру Всеукраїнського конкурсу "Снігова королева". Організатор конкурсу перукарського мистецтва - торгова марка ESTEL.
     На цьому видовищному святі краси майбутні перукарі, що тільки починають професійний шлях у перукарському мистецтві, мали можливість продемонструвати казкові образи Снігової королеви.
     Проводився конкурс з метою виявлення та підтримки талановитої молоді, її культурного та естетичного виховання, просування молодих талантів та заохочення до нових перемог.

     Свою майстерність, креативність та професійні навички демонстрували 11 дівчат із ДНЗ «Запорізький професійний ліцей сервісу», ДНЗ «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти» та ДНЗ «Мелітопольське вище професійне училище». Конкурсанткам Запорізької області необхідно було створити унікальний сучасний авторський образ під гаслом «Лід і полум'я», втілюючи в ньому своє індивідуальне бачення та майстерність.




     Цьому феєричному святу передувала велика та кропітка робота, яка тривала у закладах освіти області протягом останніх місяців, до нього готувалися молоді й амбітні учні-перукарі разом зі своїми наставниками. Виконання зачісок – це цінний досвід, який формує професійну компетентність майбутнього фахівця індустрії краси; унікальна можливість для починаючих майстрів проявити свою креативність і талант, розвиватися і досягти більшого.
     Серед претендентів, які взяли участь у конкурсі, компетентне журі обрало найкращі роботи. Особлива увага зверталась на колір, складність, гармонійність образу, креативність та чистоту виконання завдання.


     За результатами конкурсу спеціальну нагороду отримали Поліна Береславська та Оксана Барило, учениці ДНЗ «Мелітопольське вище професійне училище, а також Кристина Зварич, учениця ДНЗ «Запорізький професійний ліцей сервісу»; III місце – Ксенія Булгакова, учениця ДНЗ «Запорізький професійний ліцей сервісу»; II місце – Карина Савченко, учениця ДНЗ «Запорізький професійний ліцей сервісу»; І місце – Вікторія Саматова, учениця ДНЗ «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти». Їх роботи відповідали усім вимогам, гармонійно та естетично відтворювали образ Снігової королеви.
     Демонстрація чудових образів та нагородження переможців відбулися в актовій залі ДНЗ «Запорізький професійний ліцей сервісу», де панувала захоплююча атмосфера справжнього свята. Лунали пісні у виконанні юних артистів – учнів ДНЗ «Запорізький професійний ліцей сервісу», які створювали у залі натхненний настрій і позитивну енергетику.
     Переможців вітали директор Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Олександр Паржницький, директор ДНЗ «Запорізький професійний ліцей сервісу» Борис Спекторов. Експерт-технолог компанії ESTEL Анастасія Пушилина подякувала учасникам та викладачам за підтримку й участь у конкурсі, а також за вагомий внесок у розвиток індустрії краси й творчості.
     Ми пишаємося дівчатами і вітаємо їх з цією важливою відповідальною перемогою! Бажаємо підкорення нових вершин, віри в себе, наполегливості та працьовитості!









Немає коментарів: