03.03.20

BOKMÅL


BOKMÅL — це громадська організація «Культурна ініціатива «БУКМОЛЬ», метою якої є проведення освітньої, культурної, просвітньої діяльності, популяризація читання серед дітей і підлітків та поширення найкращих світових літературних надбань в Україні.


BOKMÅL – це вузькопрофільний інтернет-журнал, у центрі уваги якого одна з найуспішніших галузей українського книговидання, а саме дитяча та підліткова література. На сторінках сайту ми викладаємо фахові оцінки дитячих та підліткових видань і розповідаємо про світові літературні тенденції. Ділимося важливими міркуваннями експертів щодо культури, виховання й освіти та корисними порадами дітям, підліткам і батькам. Публікуємо інтерв’ю з письменниками, ілюстраторами, науковцями, психологами, педагогами та висвітлюємо важливі теми й актуальні проблеми, пов’язані з дитячою та підлітковою культурою, освітою, вихованням. Викладаємо матеріали, що сприяють розвитку в Україні толерантного демократичного суспільства, а також інформуємо читачів з новинами культурно-літературного життя в Україні та світі.

Також на сайті BOKMÅL ви можете знайти рубрику ЛІТКЛУБ, яка розповідає про життя однойменного літературного клубу, створеного нами у межах проекту задля живого читання вголос, соціалізації, творчого та інтелектуального зростання його відвідувачів і перетворення читання на хорошу й приємну звичку.

Немає коментарів: